Log in

Cookies must be enabled in your browser Help with Cookies must be enabled in your browser
Some courses may allow guest access

Is this your first time here?

Accés a la plataforma


Esteu accedint a la plataforma educativa Sallenet del col·legi La Salle Bonanova, per a alumnes, pares i mares i professorat.

Recordeu que:

  1. L’usuari és personal i intransferible. Si creieu que alguna persona pot conèixer la vostra contrasenya notifiqueu-ho al personal de recepció.
  2. Si inicieu sessió per primera vegada, canvia la contrasenya que us han facilitat.
  3. No deseu la contrasenya a l’ordinador
  4. Quan acabeu l’activitat, tanqueu la sessió correctament.
  5. Us recordem que per motius de seguretat les sessions informàtiques poden ser monitorades
  6. La Direcció del centre pot haver de canviar les paraules de pas dels usuaris alumnes dels cursos més petits (Infantil i cicle inicial) per tal de poder fer activitats online, si l’equip pedagògic així ho sol·licita. En el cas que això passi se n’informarà a les famílies.
  7. La direcció del centre pot bloquejar l’accés als usuaris que facin mal ús de la plataforma.


Si sou un usuari registrat i teniu problemes per accedir a la plataforma, podeu enviar un correu electrònic a sallenet.bonanova@lasalle.cat.Actualització d'adreces de correu electrònic

Per a què totes les eines de comunicació de Sallenet funcionin correctament cal que tingueu informada en el vostre perfil una adreça de correu electrònic vàlida.

Si voleu actualitzar la vostra adreça de correu electrònic, comuniqueu la vostra nova adreça a sallenet.bonanova@lasalle.cat.

Podeu visitar també la nostra web.